HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

KVÍZ: Víte, kde se nachází ty nejkrásnější pláže v Česku? Prozradíme vám i ty málo známé

Nemusíte jet až do Chorvatska, abyste se mohli pohodlně uvelebit na pláži. I v České republice jich totiž několik máme a některé z nich jsou skutečně nádherné. Víte však, u které přehrady, jezera nebo rybníka leží? Otestujte se v našem kvízu a vyberte si tu, která se vám nejvíce líbí. Pak už bude stačit sbalit ručník či slunečník a vyrazit.


V České republice se nachází nádherné a často tajné pláže. Stačí si jednu z nich vybrat
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Jezero Lhota (se souhlasem)

Moře sice nemáme, ale pláže ano. A jaké…

Mrzí vás, že Česká republika leží ve vnitrozemí, a nemá tak sebemenší přístup k moři? Nemusí. Je pravdou, že moře naše malá země sice nemá, to však neznamená, že v ní nenajdeme nádherná místa, kam se můžete jít během horkých letních dní vykoupat. Pokud se vám nechce složitě hledat, kde je to nejhezčí, nevadí. Udělali jsme to za vás. Vytipovali jsme ty nejkrásnější pláže, které v České republice máme. Udělejte si náš kvíz, ať zjistíte, kde je můžete najít.

SPUSTIT KVÍZ →

P.S. Hledáte inspiraci pro Vaše bydlení? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
04.09.2024

Photocredit: Jezero Lhota (se souhlasem)

1