HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

KVÍZ: Nejhorší čeští kutilové všech dob. Poznáte fikci od reality?

I když jsou Češi šikovní a bezpochyby mají zlaté české ručičky, někdy se ne všechno podaří úplně podle plánu. Může tak dojít k bizarním a často nepochopitelným chybám, které nám vykouzlí úsměv na tváři. Poznáte, které fotografie jsou reálnými přešlapy českých kutilů a na kterých jsme si z vás udělali legraci?


Poznáte skutečné fotografie od fikce?
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: delniq (se souhlasem)

Hlavní motto: Udělat to rychle

Tím se pravděpodobně řídili kutilové a řemeslníci, kteří mají na svědomí situace a přešlapy na fotografiích. Ačkoliv se nám mohou zdát snímky úsměvné, řada těchto situací způsobila nemalé škody a výdaje. Ať už se jedná o křivý komín, špatný obklad nebo nevhodně umístěnou varnou desku, tyto situace jasně ukazují, že bez důkladnějšího plánování či rady s odborníkem může skončit celý projekt katastrofou.

Skutečnost nebo fikce?

Jak si poradíte s odlišením těchto skutečných fotografií od fikce? Mezi reálné fotografie českých kutilů jsme přidali i několik, které má na svědomí umělá inteligence. Rozlišení skutečných fotografií od obrázků generovaných umělou inteligencí (AI) se stává stále náročnějším úkolem. AI technologie jsou schopny vytvářet velmi realistické obrazy, které vás mohou snadno zmást. Klíčem k identifikaci těchto obrazů je zaměřit se na detaily, jako jsou nepřirozené stíny, zvláštní textury nebo drobné nedokonalosti v symetrii. Tak co? Myslíte si, že rozlišíte pravdu od fikce?

SPUSTIT KVÍZ →

Chcete vidět více fotografií, které znázorňují přešlapy českých kutilů a řemeslníků? Podívejte se na ně v galerii níže. Ale pozor – až po kvízu. Obsahují totiž spoilery.

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
27.07.2024

Photocredit: delniq (se souhlasem)

0