HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Revoluční konfigurátor Wood Base je nově dostupný nejen projektantům a architektům

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je na českém trhu klíčovým hráčem v oblasti prosazování kvalitních dřevostaveb. Dnes s potěšením oznamují spuštění svého nového konfigurátoru Wood Base – průlomový konfigurátor pro návrh dřevěných konstrukcí. Certifikované skladby pro dřevostavby jsou nyní snadno dostupné na jediném místě pro všechny projektanty i architekty.


Wood Base
i Foto: Shutterstock, ADMD

Konfigurátor je dostupný zdarma

V konfigurátoru mohou uživatelé jednoduše procházet a filtrovat certifikované návrhy skladeb obvodových stěn, příček, stropů a střech. Konfigurátor vznikl s cílem usnadnit práci těm, kdo navrhují dřevostavby, a nabízí jim možnost využít již předem certifikované a ověřené konstrukce. Wood Base není jen dalším nástrojem. Je to revoluční platforma, která otevírá nové možnosti pro kvalitní návrh dřevostaveb. Výstup najdete ve formátu PDF nebo využijte propojení s BIMTech Tools.

Po správném návrhu odborná realizace

Již při návrhu stavby je důležité zohlednit všechny technické náležitosti zajišťující bezpečnost a užitnou hodnotu budoucího domu. Papír ale snese vše a je nutné myslet také na kvalitní provedení všech detailů a technologickou kázeň při montáži. Všechny zveřejněné konstrukce v konfigurátoru jsou schopny realizovat stavební firmy z ADMD, což zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu provedení,” dodává Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Konfigurátor je také velkým pomocníkem pro studenty stavebních oborů, kteří tak mají příležitost pustit se do navrhování ze dřeva s veškerou odbornou podporou a bez obav z nevhodně zvolené skladby konstrukce. Díky návaznosti skladeb na konkrétní firmy je také možnost konzultace projektu a jeho následná realizace.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Kombinací akumulačních kamen a podlahovky protopím 6 000 Kč ročně, pochvaluje si majitel novostavby

Láká vás příprava projektu dřevostavby?

Navrhněte investorovi možnost výstavby ze dřeva a vyzkoušejte Wood Base v praxi. Vaše znalosti si můžete prohloubit také zdarma na online seminářích WOOD CAMP. Jejich aktuální nabídku najdete na webu ADMD a záznamy z předchozích témat na YouTube ADMD.

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
17.10.2023

Photocredit: Shutterstock, ADMD

2