HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Střechy, fotovoltaika a úspory energií. Nechte si zdarma poradit od odborníků

Veletrh pro střechy, stavbu a úspory energií, který je respektovanou událostí v oboru a nepostradatelným zdrojem informací pro odborníky i širokou veřejnost, zanedlouho oslaví 25 let své úspěšné existence. Proběhne 15.–17. února 2024 na výstavišti v Praze Letňanech. K tomuto čtvrtstoletí jsme připravili významné novinky, mezi které patří úprava názvu veletrhu, redesign loga a zcela nové webové stránky veletrhu.


Střechy, solar, řemeslo
i Foto: Střechy, solar, řemeslo

Veletrh každoročně přináší aktuální témata, spolupracuje se špičkovými odborníky a zve významné osobnosti. Cílem je neustále zdokonalovat veškeré služby, včetně komunikace s veřejností.

Minulost a současnost

Dosavadní soubor tří veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha je nyní prezentován jako jedna akce s názvem STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, která zastřešuje všechny původní aktivity a reprezentuje tak přehledněji vše, o čem veletrh je a bude. S úpravou názvu úzce souvisí i nové logo veletrhu. Čistý a moderní design loga odráží inovativního ducha akce a odvětví, která zastupuje.

Nová identita je pro veletrh významným krokem vpřed. Odráží naše odhodlání ještě více upevnit pozici veletrhu na trhu, držet krok s nejnovějšími trendy v oboru a být centrální platformou dění okolo střech a úspor energií,“ říká ředitelka veletrhu Jitka Šefránková.

S novým vizuálem se setkáte již nyní při přípravách veletrhu, v tisku, online marketingových aktivitách a veškeré další komunikaci.

Nové webové stránky veletrhu

Kromě sjednocení názvu a redesignu loga se veletrh může pochlubit zcela novými www stránkami, na nichž je patrná komplexní modernizace, zjednodušení struktury stránek, a tím snadnější a rychlejší vyhledání potřebných informací. Novinkou na webu je přehledné megamenu, které je významným pomocníkem při jednotlivých krocích výběru.
Cílem těchto změn je zjednodušení a zpřehlednění komunikace s vystavovateli a návštěvníky veletrhu, s médii a všemi dalšími partnery a příznivci veletrhu.

Přípravy v plném proudu, registrace účasti běží naplno

S potěšením můžeme sdělit, že zájem vystavovatelů o účast na nadcházejícím ročníku veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, je obrovský.

Pro vystavovatele, kteří vyplní a odešlou přihlášku k účasti do 30. září 2023, jsou připraveny výhody v podobě nižší ceny za výstavní plochu a další bonusy. Ty zahrnují formy zviditelnění společnosti zdarma na www veletrhu a v online Katalogu, včetně tištěných i elektronických vstupenek zdarma pro obchodní partnery.

Hlavní téma

Veletrh představí komplexní přehlídku nových produktů, materiálů, technologií a služeb z oblasti staveb a renovací střech. Hlavním tématem napříč obory veletrhu zůstávají úspory energií a pojetí střechy jako zdroje energie. Těšit se můžete na nejčerstvější informace z oblasti soukromé i firemní fotovoltaiky, nové legislativy a aktuální nabídky dotačních programů.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Postup výroby sítě proti komárům – podomácku a za pár korun

Důležité info:

KDY: 15.–17. 2. 2024, čt, pá 10–18 h, so 10–17 h
KDE: PVA EXPO Praha Letňany, Beranových 667, Praha 9

Děkujeme všem, kteří se podíleli na vzniku veletrhu, jeho neustálém rozvoji a posouvání laťky kvality stále výš. Těšíme se na další spolupráci s cílem nadále přinášet to nejlepší napříč střešním odvětvím.

SDÍLET ČLÁNEK

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.


Vydáno dne:
11.09.2023

Photocredit: Střechy, solar, řemeslo

0

Konstrukční systémy dřevostaveb 2. díl - Stěny, stropy, střechy
Konstrukční systémy dřevostaveb dnešní doby.

Zelená střecha je zahradou ve městě
Co je to zelená střecha, kolik stojí a co je třeba udělat, aby jí neteklo?

Dům se střechou ve tvaru roztažených ptačích křídel
Střecha ve tvaru ptačích křídel v letu a prosklené stěny od podlahy ke stropu, to je kanadský recept na monumentální výhledy.

Střecha z moderních dřevěných elementů, na které parkují auta
Střecha z moderních dřevěných elementů vyrostla ve Švýcarsku a je skvělým příkladem toho, že se dřevo dá využít i na projekty velkých měřítek. A na její střeše se dá dokonce parkovat!

Atika ploché střechy – postup výroby a montáže
Řešíte atiku ploché střechy na novém domě? Máme pro vás jednoduchý návod včetně výkresové dokumentace, jak zvládnout výrobu a montáž atiky svépomocí bez odborných znalostí či složitého vybavení.

Sedlová, pultová a valbová střecha: Typy a rozdělení střech u dřevostaveb
Tvarů střech je velké množsví a pojmů okolo konstrukce střechy ještě více. Znáte je? V následujícím článku uvádíme vše podstatné ke střešní terminologii.

Zateplení střechy rodinného domu – varianty pro šikmou a plochou střechu
Zateplení střechy je specifické téma, stejně jako například zateplení obvodového pláště. Při výběru izolace máme poměrně hodně možností. Jak tedy zvolit to nejvhodnější řešení pro rekonstruovanou i úplně novou střechu?

Levné střechy z USA válcují tradiční krovy. A to nejen cenou
Rychlé a levné řešení střechy nabízejí lehké konstrukce navržené v USA. Kolik taková konstrukce stojí, zjistíte v kalkulačce.

Zažitý mýtus ohledně střech připravuje Čechy o statisíce
Střešní konstrukce z příhradových vazníků vypadá jako skvělá volba. Vadou na kráse pro mnohé je, že má nevyužité podkroví. Možná to ale není tak úplně pravda.

Lidé prodělávají tisíce korun kvůli chybným instalacím fotovoltaik
Fotovoltaika je dobrý sluha, ale zlý pán. Při její instalaci vzniká stále větší počet chyb, jež vám mohou prodělat nemalé částky. Ve hře navíc nejsou jenom peníze, ale i samotné zdraví.